Banner in partea stanga sau in partea dreapta.
2 participanți
Pagina 1 din 1
Banner in partea stanga sau in partea dreapta.
Banner in partea stanga sau in partea dreapta. |
Buna ziua/seara ! In acept tutorial vreau sa va arat cum pui banerul forumului pentru versiunea phpBB3 in partea stanga sau in partea dreapta. a)Banerul in partea stanga Intram in PA => Afisare => Imagini si culori => Culori => Foaie de stil CSS => si introducem codul acolo Codul este:
Pentru al personaliza puteti modifica valoare de 330 px b)Banerul in partea dreapta Intram in PA => Afisare => Imagini si culori => Culori => Foaie de stil CSS => si introducem codul acolo Codul este:
Pentru al personaliza puteti modifica valoare de 330 px Acesta a fost tutorialul ! Daca ai urmat intocmai pasii inseamna ca ai reusit ! Felicitari ! ***Acest tutorial apartine forumului DesignART ! Reproducerea sau modificarea acestuia nu sunt permise fara acordul nostru !*** |
Tutorial realizat de Mr.Pagnel | DesignART ***Important ! Reproducerea si/sau copierea acestui tutorial NU este permisa fara acordul postatorului ! |
Ultima editare efectuata de catre Mr.Pagnel in Lun Sept 05, 2011 12:32 am, editata de 1 ori
Re: Banner in partea stanga sau in partea dreapta.
Tutorial acceptat.
Si nu este numai pentru phbb3,codul se afla la toate temele in CSS.
Poti pune un logo centrat ,la stanga,la dreapta si din P.A.Nu trebuie neaparat sa umblii la CSS.
Si nu este numai pentru phbb3,codul se afla la toate temele in CSS.
Poti pune un logo centrat ,la stanga,la dreapta si din P.A.Nu trebuie neaparat sa umblii la CSS.
Re: Banner in partea stanga sau in partea dreapta.
Din PA eu il centram in stanga sau in dreapta si tot centrat era, de aceea am postat acest tutorial.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum