Tutorial ForumGratuit Border la Forum
4 participanți
Pagina 1 din 1
Tutorial ForumGratuit Border la Forum
Tutorial ForumGratuit Border la Forum |
Descriere: Salutare Vizitator,in acest tutorial am de gand sa iti explic cum poti aplica un cate un dorder la versiunile : PhpBB 2,PunBB,PhpBB 3,Invision . PhpBB 2
PunBB
Codul CSS trebuie adaugat in: Panou de administrare > Afisare > Imagini si culori>culori> Foaie de stil CSS >i-ar acolo puneti codul. PhpBB 3
Codul CSS trebuie adaugat in: Panou de administrare > Afisare > Imagini si culori>culori> Foaie de stil CSS >i-ar acolo puneti codul. Invision
Codul CSS trebuie adaugat in: Panou de administrare > Afisare > Imagini si culori>culori> Foaie de stil CSS >i-ar acolo puneti codul. Imformati Suplimentare: 1:Vizitator in vaz ca doresti ca dorderul sa aibe colturile m-ai rutunde in loc de 10PX pui cat doresti tu , spre exemplu 15PX 2:Vizitator in caz ca vrei sa schimbi culoare borderului , tot ce trebuie sa faci este sa inlocuiesti #faf7f1 cu codul alei culori , poti gasi mai multe culori pe :[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
Tutorial realizat de Emanuel | DesignART ***Important ! Reproducerea si/sau copierea acestui tutorial NU este permisa fara acordul postatorului ! |
Ultima editare efectuata de catre Emanuel in Vin Apr 29, 2011 10:23 am, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Tutorial ForumGratuit Border la Forum
Nu-mi apare culoare care o pun. Ma puteti ajuta?
Venom- Membru DesignART
Credite : 24
Reputatie : 0
Varsta : 34
Venom- Membru DesignART
Iti bati voc de aceasta comunitate?
Ne crezi prosti tati , pai cand ceri ajutor si cand vrea omul sa te ajute "Eh Lasa"
Ia ia tu un warn pentru a iti prii pofta de off topic.
Ne crezi prosti tati , pai cand ceri ajutor si cand vrea omul sa te ajute "Eh Lasa"
Ia ia tu un warn pentru a iti prii pofta de off topic.
Vizitato- Vizitator
Am zis lasa ca nu mai e nevoie
Nu fac off topic. Si de ce sa va cred prosti? Si nu imi bat joc de comunitate ca aceasta...
P:S-> M-am referit la "Eh...Lasa" ca nu mai am nevoie ca s-a rezolvat dar nah... :-j
Nu fac off topic. Si de ce sa va cred prosti? Si nu imi bat joc de comunitate ca aceasta...
P:S-> M-am referit la "Eh...Lasa" ca nu mai am nevoie ca s-a rezolvat dar nah... :-j
Venom- Membru DesignART
Va rog sa incheiati aceasta discutie !
Zeus- Administrator
Credite : 817
Reputatie : 6
Varsta : 29
Subiecte similare
» Tutorial - Personalizare Pop-UP de conexiune phpBB2 si punBB [Forumgratuit.ro]
» Tutorial ForumGratuit Border La Ultimul Raspuns
» Tutorial - Sexy Bookmarks pe forumgratuit
» Tutorial - Personalizare Pop-UP de conexiune phpBB3 [Forumgratuit.ro]
» Tutorial-Border la avatar
» Tutorial ForumGratuit Border La Ultimul Raspuns
» Tutorial - Sexy Bookmarks pe forumgratuit
» Tutorial - Personalizare Pop-UP de conexiune phpBB3 [Forumgratuit.ro]
» Tutorial-Border la avatar
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum