Menu with CSS3
+2
denisdeni22
Aleku
6 participanți
Pagina 1 din 1
Menu with CSS3
Menu with CSS3 |
Salut, Vizitator in acest tutorial am sa iti prezint meniul Menu with CSS3, acest nuniu este un meniu foarte dreagut care ne permite sa navigam mult mai repede pe pe forumul ,siteul, blogul nostru.Este foarte usor de instalat daca veti urma atent pasi de instalare. Demonstratie:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Click pe lupa pentru a vedea meniul. Mod de instalare 1.CSS Panou de administrare > Afisare > Imagini si culori > Culori > Foaie de stil CSS
2.HTML Acest meniu il puteti pune ori unde doriti dumneavoastra pe forum, ca de ex: il puteti pune ca widget.Acesta a fost doar un exemplu,dar dumneavoastra puteti pune codul ori unde doriti.
|
Tutorial realizat de Emanuel | DesignART ***Important ! Reproducerea si/sau copierea acestui tutorial NU este permisa fara acordul postatorului ! |
Ultima editare efectuata de catre Emanuel in Vin Apr 29, 2011 10:33 am, editata de 3 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Menu with CSS3
denisdeni22, va rog sa comentati in minim 5 cuvinte pentru a nu se considera Spam!
Mulţumesc pentru înţelegere!
Mulţumesc pentru înţelegere!
Foarte bun! Dar nu mai merge previzualizarea. Eu l-am pus in css , dar nu stiu de altii.
Foarte frumoasa demostratia . Am sa incerc si eu acest cod
Mr.Crispy- Membru DesignART
Credite : 118
Reputatie : 0
Varsta : 28
Localizare : DesignART
Subiecte similare
» Tutorial - jQuery and CSS3 Glooey Menu
» A different top nav[MENU]
» Tutorial-Menu Bar
» Tutorial-Vimeo Menu