Sectiune tutoriale
+2
Aleku
BoGdDy
6 participanți
Pagina 1 din 1
Sectiune tutoriale
M-am gandit si am vazut pe multe forumuri ca la "Graphic Design" exista si tutoriale in photoshop si m-am gandit ca poate pune si BODO
Re: Sectiune tutoriale
Poate o să pună dar eu vă zic de acuma că nu fac tutoriale din următoarele motive:
1. Nu vreau.
2. Nu ştiu cum.
3. Nu am timp.
1. Nu vreau.
2. Nu ştiu cum.
3. Nu am timp.
Ma, dar de ce sa faca Bodo? de ce trebuie tot timpul sa faca altul? Tu ce are daca faci ceva pentru comunitatea asta? Iti cade mana cumva? Daca tot vii cu propuneri ocupa-te tu de ele
DarkStar- Gold Member
Credite : 104
Reputatie : 0
Varsta : 34
Tutorialele Photoshop trebuiesc facute video pentru ca asa sunt mai usor de inteles; un tutorial Photoshop in imagini si text ar fi prea lung si greu de inteles !
Propunerea este foarte buna dar pana va fi pusa in practica o sa dureze ceva timp pentru ca eu unul nu sunt familiarizat cu acele video-record-ere cu care poti face un tutorial video.
*Daca cine se pricepe si poate crea un tutorial video (personalizat,care sa contina logo-ul DesignART) sa posteze aici iar eu voi crea categoria !
Propunerea este foarte buna dar pana va fi pusa in practica o sa dureze ceva timp pentru ca eu unul nu sunt familiarizat cu acele video-record-ere cu care poti face un tutorial video.
*Daca cine se pricepe si poate crea un tutorial video (personalizat,care sa contina logo-ul DesignART) sa posteze aici iar eu voi crea categoria !
Zeus- Administrator
Credite : 817
Reputatie : 6
Varsta : 29
o sa ma ocup eu de ele BODO
si dark am zis ca sa puna BODO pentru daca nu e forum/sub-forum (nu stiu care cum e) in categoria graphic design numit tutorials(tutoriale) nu am unde sa le pun
Edit: Pt. inceput am facut un tutorial despre cum sa faci un template in photoshop
si dark am zis ca sa puna BODO pentru daca nu e forum/sub-forum (nu stiu care cum e) in categoria graphic design numit tutorials(tutoriale) nu am unde sa le pun
Edit: Pt. inceput am facut un tutorial despre cum sa faci un template in photoshop
BODO a scris:Tutorialele Photoshop trebuiesc facute video pentru ca asa sunt mai usor de inteles; un tutorial Photoshop in imagini si text ar fi prea lung si greu de inteles !
Daca doresti , ma pot ocupa eu de tutorialele video.
Oricine stie sa realizeze un tutorial video si doreste sa il faca public este rugat sa ma contacteze prin Mesaj Privat !
Zeus- Administrator
Credite : 817
Reputatie : 6
Varsta : 29
Sugestia a fost aprobata sub alta intorsatura. A fost adaugata sectiunea tutoriale video in care le putem adauga acolo.
Propunere Acceptata.
Propunere Acceptata.
BODO- Membru Onorific
Credite : 406
Reputatie : 0
Subiecte similare
» Regulamentul sectiunii Video Tutoriale
» Creare sectiune de revizuire forumuri.
» Sectiune "Design" gift zone
» Creare sectiune de revizuire forumuri.
» Sectiune "Design" gift zone
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum