Video Tutorial - MatriX BackGround
+8
Dystroy
Serenity
Mr.Ben
BODO
Zeus
DarkStar
BoGdDy
[x]sTyL[e]
12 participanți
:: DesignART - Resurse :: Tutoriale :: Video Tutoriale
Pagina 1 din 1
Video Tutorial - MatriX BackGround
Descriere : Un scurt tutorial , care va ajuta sa realizati un background destul de dragut , in stilul matrix. ( Vezi in HD ) !
Video :
* Tutorial creat de [x]sTyL[e] special pentru DesignART !
Video :
* Tutorial creat de [x]sTyL[e] special pentru DesignART !
Re: Video Tutorial - MatriX BackGround
[x]sTyL[e] a scris:* Tutorial creat de [x]sTyL[e] special pentru DesignART !
Daca iei tutoriale de pe net, faci un video cu ele si pui o sigla amarata nu se numeste ca sunt facute de tine, tot plagiere se numeste
DarkStar- Gold Member
Credite : 104
Reputatie : 0
Varsta : 34
DarkStar am 2 intrebari pentru tine:
1.Tu poti sa realizezi in Photoshop acel background?
2.Tu poti sa realizezi un tutorial video?
Daca eu fac acum un tutorial despre cum se face o barca din hartie si pe net mai sunt 10 tutoriale despre asta,ce inseamna,ca sunt plagiator?
Daca eu fac acum un tutorial despre cum se face o barca din hartie si pe net mai sunt 10 tutoriale despre asta,ce inseamna,ca sunt plagiator?
Zeus- Administrator
Credite : 817
Reputatie : 6
Varsta : 29
DarkStar a scris:[x]sTyL[e] a scris:* Tutorial creat de [x]sTyL[e] special pentru DesignART !
Daca iei tutoriale de pe net, faci un video cu ele si pui o sigla amarata nu se numeste ca sunt facute de tine, tot plagiere se numeste
Eu iau tutoriale de pe net? Nu serios ? Macar eu fac ceva, nu stau si comentez la munca altora. Nu am chef sa ma cert cu tine
BODO a scris:DarkStar am 2 intrebari pentru tine:
Il cunosc pe darkstar de pe alte forumuri si iti pot raspunde la ambele intrebari: da,poate
Daca faci exact acelasi model de barca, da, inseamna ca esti plagiator.
BODO a scris:DarkStar am 2 intrebari pentru tine:
1. Da
2. Daa, daca nu ma crezi am si dovada (acea video prezentare facuta pt fg coding)
[x]sTyL[e] a scris:DarkStar a scris:[x]sTyL[e] a scris:* Tutorial creat de [x]sTyL[e] special pentru DesignART !
Eu iau tutoriale de pe net? Nu serios ? Macar eu fac ceva, nu stau si comentez la munca altora. Nu am chef sa ma cert cu tine
mda, replica voastra inteligenta , nu ma impresioneaza
Poate am gresit cuvantul, nu de plagiere e vorba (desi exista), ci de lipsa de ORIGINALITATE, tutorialul asta e unul dintre cele mai copiate de pe net. Nu zic ca l-ai copiat de pe net (desi nu ma indoiesc) ca nu e greu de facut, dar daca tot te chinuie talentul, fa ceva interesant, original, ca sa invete lumea ceva, nu tutoriale pe care le gasesti pe orice site
DarkStar- Gold Member
Credite : 104
Varsta : 34
fa ceva interesant, original, ca sa invete lumea ceva, nu tutoriale pe care le gasesti pe orice site
Aici ai dreptate DarkStar !
In mare am inteles ideea ! Oricum haideti sa incheiem acest subiect !
Zeus- Administrator
Credite : 817
Reputatie : 6
Totusi trebuie sa remarcam efortul depus pentru acest tutorial. Este orcum ceva de lucrat la un astfel de tutorial.
BODO- Membru Onorific
Credite : 406
Mai mult timp pierzi sa editezi vide-ul, decat sa creezi tutorialul
Totusi apreciez efortul depus !
Totusi apreciez efortul depus !
Mr.Ben- Gold Member
Credite : 167
M-am luat si eu dupa tutorial si mia iesit bine cum ti-a iesit si tie :X
Bravo,pentru ca teai straduit ca acest tutorial video sa iti iasa cat mai frumos.Felicitari
Este un tutorial bun,chiar nu stiam cum se face.
Dar era mai usor sa iei un backround cu "matrix" cu acele cifre,decupai o portiune pe vertical si era un tutorial pe creative monkeyz cu background dintr-un singur pixel..Ma rog.Il puneai pe normal.Apoi faceai ce ai facut tu in tutorial si il puneai pe overlay.Arata mult mai bine..
Dar era mai usor sa iei un backround cu "matrix" cu acele cifre,decupai o portiune pe vertical si era un tutorial pe creative monkeyz cu background dintr-un singur pixel..Ma rog.Il puneai pe normal.Apoi faceai ce ai facut tu in tutorial si il puneai pe overlay.Arata mult mai bine..
Subiecte similare
» Video Tutorial - Orb
» Video Tutorial - 3D Text
» Video Tutorial- Facebook Logo
» Video Tutorial - Win7 Wallpaper
» Video Tutorial - "Album" Effect
» Video Tutorial - 3D Text
» Video Tutorial- Facebook Logo
» Video Tutorial - Win7 Wallpaper
» Video Tutorial - "Album" Effect
:: DesignART - Resurse :: Tutoriale :: Video Tutoriale
Pagina 1 din 1