Bine ai venit pe DesignART !
-Forumul DesignART ofera servicii gratuite in domeniile Graphic Design si Coding !
-Pentru a beneficia de aceste servicii trebuie doar sa va INREGISTRATI si/sau sa va CONECTATI
-Innainte de a incepe sa postati,va sfatuim sa cititi REGULAMENTUL forumului !

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bine ai venit pe DesignART !
-Forumul DesignART ofera servicii gratuite in domeniile Graphic Design si Coding !
-Pentru a beneficia de aceste servicii trebuie doar sa va INREGISTRATI si/sau sa va CONECTATI
-Innainte de a incepe sa postati,va sfatuim sa cititi REGULAMENTUL forumului !
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Mutare Subiecte si Mesaje din bara de la categorie !

5 participanți

In jos

Mutare Subiecte si Mesaje din bara de la categorie ! Empty Mutare Subiecte si Mesaje din bara de la categorie !

Mesaj Scris de Vizitato Lun Mai 30, 2011 9:09 am

Salut astazi am sa va prezint cum puteti face un astfel de aranjament [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] care pana acuma era posibil numai pe punbb si phpbb2 eu am reusit sa fac si pe phpbb3 cu cateva coduri css

Introduceti in foaia de stil css [ Afisare-Imagini si culori-Culori-Foaie de still css ]

Cod:
  .header .posts{display:none;} 

.header .topics{display:none;} 

pentru a elimina din bara de la categorie Subiecte si Mesaje , in acest moment Ultimele mesaje nu vor fi la locul lor pentru a remedia puneti urmatorul cod
Cod:
  .header .lastpost {
  margin-left: 163px;
}
puteti inlocui 163 cu cifra dorita , iar acuma pentru a face "magia " introduceti
Cod:
ul.topiclist dfn {
    display: inline;
si va aparea asa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

si mai este inca o varianta
Cod:
  ul.topiclist dfn {
    display:block;
ele vor aparea asa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Aceste coduri vor afecta si afisarea subiectelor pentru a remedia introduceti urmatoarele coduri

Cod:
 .header .views{display:none;} 
si
Cod:
 dd.posts, dd.topics, dd.views {
    border: medium none;
    font-size: 1.2em;
    line-height: 2.2em;
    text-align: center;
    width: 9%;
}

Tutorial realizat de Razvan pentru forumul DesignArt !
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mutare Subiecte si Mesaje din bara de la categorie ! Empty Re: Mutare Subiecte si Mesaje din bara de la categorie !

Mesaj Scris de BaCk Lun Mai 30, 2011 11:58 pm

Da, stiu aranjamentul, mi l-ai aratat inainte de postare...E mai usor pe bb2 decat pe bb3...
BaCk
BaCk
Membru Onorific
Membru Onorific

Mesaje Mesaje : 90
Credite Credite : 90
Reputatie : 0
Varsta Varsta : 30

Sus In jos

Mutare Subiecte si Mesaje din bara de la categorie ! Empty Re: Mutare Subiecte si Mesaje din bara de la categorie !

Mesaj Scris de [x]sTyL[e] Mar Mai 31, 2011 4:35 am

Frumos tutorial, felicitari. Si da BaCk , ai dreptate, este mai usor pe phpbb2 decat pe bb3 Smile
[x]sTyL[e]
[x]sTyL[e]
Administrator
Administrator

Mesaje Mesaje : 504
Credite Credite : 560
Localizare Localizare : Suceava

http://www.epicart.forumhit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de BODO Mar Mai 31, 2011 6:14 am

Ce mare scofala afla variabilele si face niste tabele. Nu este ceva care sa ma surprinda.
Asa ceva poate face orcine dar problema este ca nu multi stiu css si multi nu au idei.
Orcum bravo razvan pentru acest tutorial. Ma bucur ca tutorialul are originalitate ridicata in toate punctele de vedere.
BODO
BODO
Membru Onorific
Membru Onorific

Mesaje Mesaje : 327
Credite Credite : 406

Sus In jos

Mesaj Scris de Aleku Mar Mai 31, 2011 7:15 am

Destul de interesant, mulţumim.
Aleku
Aleku
Gold Member
Gold Member

Mesaje Mesaje : 325
Credite Credite : 304

http://edtutorials.forumz.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de BaCk Mar Mai 31, 2011 8:03 am

$tefaN a scris:Ce mare scofala afla variabilele si face niste tabele. Nu este ceva care sa ma surprinda.
Asa ceva poate face orcine dar problema este ca nu multi stiu css si multi nu au idei.
Orcum bravo razvan pentru acest tutorial. Ma bucur ca tutorialul are originalitate ridicata in toate punctele de vedere.
Atata timp cat nimeni n-a facut asta, eu zic ca e de laudat c-a facut-o el si a mai si distribuit asta...
BaCk
BaCk
Membru Onorific
Membru Onorific

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mar Mai 31, 2011 8:14 am

Stefan ce variabile sa aflu la phpbb3 nu merge sa editezi templeturile Smile am facut totul cu css , insa nu am mai avzut pe nicaeri asta:P
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de franta Mier Iun 01, 2011 7:30 am

nu imi functioaneaza pe phpbb3
franta
franta
Membru DesignART
Membru DesignART

Mesaje Mesaje : 65
Credite Credite : 95
Varsta Varsta : 36

Sus In jos

Mesaj Scris de [x]sTyL[e] Mier Iun 01, 2011 7:52 am

franta a scris:nu imi functioaneaza pe phpbb3

Imposibil , nu ai pus tu bine.
[x]sTyL[e]
[x]sTyL[e]
Administrator
Administrator

Mesaje Mesaje : 504
Credite Credite : 560
Localizare Localizare : Suceava

http://www.epicart.forumhit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de franta Mier Iun 01, 2011 10:32 am

le-am copiat pe fiecare in parte si leam pus in css si nu merg Neutral
franta
franta
Membru DesignART
Membru DesignART

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mier Iun 01, 2011 11:01 am

nu are cum sa nu mearga lasami forumu tau aici Razz pe care ai pus codurile Wink
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de franta Mier Iun 01, 2011 7:44 pm

acesta este forumul la care lucrez acum
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
franta
franta
Membru DesignART
Membru DesignART

Sus In jos

Mesaj Scris de BaCk Mier Iun 01, 2011 11:22 pm

Inafara de cum e pozitionat "ULTIMELE MESAJE" totul e ok pe forumul tau, a scris razvan mai sus ca aia se deterioreaza si a dat si codul care rezolva asta.
BaCk
BaCk
Membru Onorific
Membru Onorific

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mier Iun 01, 2011 11:24 pm

da pentru a rezolva aia pune asta
Cod:
  .header .lastpost {
  margin-left: 163px;
}
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum