Bine ai venit pe DesignART !
-Forumul DesignART ofera servicii gratuite in domeniile Graphic Design si Coding !
-Pentru a beneficia de aceste servicii trebuie doar sa va INREGISTRATI si/sau sa va CONECTATI
-Innainte de a incepe sa postati,va sfatuim sa cititi REGULAMENTUL forumului !

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bine ai venit pe DesignART !
-Forumul DesignART ofera servicii gratuite in domeniile Graphic Design si Coding !
-Pentru a beneficia de aceste servicii trebuie doar sa va INREGISTRATI si/sau sa va CONECTATI
-Innainte de a incepe sa postati,va sfatuim sa cititi REGULAMENTUL forumului !
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Analizare -EmanuelTutorials

In jos

Analizare -EmanuelTutorials Empty Analizare -EmanuelTutorials

Mesaj Scris de Vizitato Dum Iun 12, 2011 11:38 pm

Nume forum:EmanuelTutorials
Adresa(Link) forum: www.emanueltutorials.com
Nume Administrator:Emanuel
Categorie forum:Calculatoare & Internet
***Sunt de acord sa accept toate parerile celor ce imi analizeaza forumul ! -Da

Edit:Cerere ACCEPTATA si trimisa in categoria corespunzatoare pentru a fi analizata !
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Analizare -EmanuelTutorials Empty Re: Analizare -EmanuelTutorials

Mesaj Scris de BODO Mar Iun 14, 2011 5:23 am

General (Note: 9/10)

• Prima impresie - Am acordat nota 9 pentru prima impresie. Ai luat o nota asa de mare pentru simplul fapt ca ai un design partial original. Dupa parerea mea mi se pare mai mult tema lui Alexandru Miron decat a ta.
    Eu nu pot intelege de ce ai adaugat acel pop-up prin care membrul este obiligat sa se conecteze sau sa se inregistreze. Ar trebui adaugat un buton gen hide pentru a ascunde acel pop-up pentru ca vizitatorii vor pleca repede deoarece ii impiedica de a vedea subiectele interesante alte forumului.

• Categorii si Forumuri - Categoriile sunt foarte bine organizate dar din punctul meu de vedere era mai frumos daca era pe o singura coloana sub-forumurile.

Grafica si Design (Note: 8/10)

• Banner - Bannerul este cam simplu dar este potrivit.

• Bara de Navigare - Arata frumos si in acelas timp si original.

• Icon-uri Categorii si Forumuri - Sunt foarte bine alese.

• Footer - Ce pot sa spun de footer mi se pare foarte cunoscut. Arata lafel ca in tema lui Alexandru Miron.

Membri si Grupuri[staff] (Note: 8/10)

• Activitatea Membrilor - Vad ca forumul are destula activitate. Totusi, incercati sa va motivati membrii sa intre pe forum. Cea mai mare parte a notei pe acest criteriu am acordat-o numarului de vizitatori. Daca reusiti sa va motivati utilizatorii sa intre pe forum, nota 10 ar fi cea mai potrivita aici.

• Activitatea Staff-ului - Am apreciat mult ca nu ai adus in staff persoane cu varsta de sub 18 ani. La urma urmei, nu varsta conteaza, ci capacitatea de adaptare si moderare. Nu am dat 10 pentru motivul ca se observa faptul ca forumul duce lipsa de staff, in comparatie cu numarul utilizatorilor activi.

Activitatea Forumului (Note: 8/10)

• Numar de Mesaje (1254) - Subiecte active care starnesc interes pentru membri se gasesc mai mult la sectiunile de tutoriale, teme si template-uri. Nu stiu ce sa spun dar ar trebuii sa creezi subiecte interesante pentru ca utilizatori sa raspunda la subiect de drag.

• Numar de Membri (105) - Foarte rar vad membri noi inregistratii, ar trebui sa faci cat mai multe parteneriate cu forumurile dezvoltate in cea ce priveste traficul membrilor.

• Membri ce aceeseaza forumul la interval de 1-2 zile - Nu am vazut foarte multii membri care acceseaza forumul. Mai mult este accesat cand este adaugat un nou tutorial. Ar trebui sa gasiti o solutie in ceea ce priveste traficul pe forumul tau. Ar trebui totusi sa incerci sa le aduci membrilor tai ceva nou.

Sfatul Analistului: - Forumul arata ok, ar trebui sa fii rabdator o sa apara membrii noi cand te astepti mai putin. Nu o sa poti sa ai trafic ridicat din primele luni ale forumului.

BODO
BODO
Membru Onorific
Membru Onorific

Mesaje Mesaje : 327
Credite Credite : 406
Reputatie : 0

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum