Doi jucatori arabi vor fi impuscati de un pluton de executie
+12
The Godfather
Dj FoFo
Mr.Pagnel
Kocos
BaCk
Alex
DarkStar
ShaReMan
[x]sTyL[e]
Mr.Ben
al3Cu
paull
16 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Doi jucatori arabi vor fi impuscati de un pluton de executie
Jucatorii arabi Juma'a Khamis si Mohammed Najib au fost condamnati la moarte, dupa ce in urma cu 3 ani au omorat un om prin injunghiere, in urma unei altercatii in orasul Sharjah.
Conform Associated Press, cei doi vor fi impuscati de un pluton de executie. Initial, jucatorii primisera drept pedeapsa un an de inchisoare si o amenda de 1800 de euro, insa dupa judecarea cazului, Tribunalul a luat hotararea cea mai drastica.
Juma'a Khamis a evoluat ca fundas in nationala Emiratelor Arabe si la echipa de club Sharjah.
Verdictul mai poate fi schimbat doar de presedintele tarii, Sheikh Khalifa.
Conform Associated Press, cei doi vor fi impuscati de un pluton de executie. Initial, jucatorii primisera drept pedeapsa un an de inchisoare si o amenda de 1800 de euro, insa dupa judecarea cazului, Tribunalul a luat hotararea cea mai drastica.
Juma'a Khamis a evoluat ca fundas in nationala Emiratelor Arabe si la echipa de club Sharjah.
Verdictul mai poate fi schimbat doar de presedintele tarii, Sheikh Khalifa.
Re: Doi jucatori arabi vor fi impuscati de un pluton de executie
Mi se par prea aspre legile lor ..
Vizitato- Vizitator
Initial, jucatorii primisera drept pedeapsa un an de inchisoare si o amenda de 1800 de euro
Prea sau intors la 360 de grade
Conform Associated Press, cei doi vor fi impuscati de un pluton de executie
al3Cu- Membru Onorific
Credite : 99
Reputatie : 0
Varsta : 30
Localizare : Constanta
Cum a zis razvan, cam aspre legile lor. In Romania, pentru uciderea unui om, majoritatea criminalilor sunt cercetati in libertate, iar acolo..sa ii executi..Ce lume...
Mr.Ben- Gold Member
Credite : 167
Varsta : 29
Exact cu zice [x]sTyL[e], dupa fapta si rasplata:)) !!!
Dar e pacat..!!
Dar e pacat..!!
ShaReMan- Membru DesignART
Credite : 49
Varsta : 29
[x]sTyL[e] a scris:Ai omorat, mori , mi se pare normal
Ai 17 ani si gandesti asa? Vai de tara asta...daca ar gandi toti ca tine mortalitatea ar fi dubla fata de natalitate si ne-am extermina intr-o zi. Noroc ca mai sunt unii care chiar gandesc si nu fac astfel de legi tampite. Oamenii nu se omoara baiete, se judeca si se baga la inchisoare
DarkStar- Gold Member
Credite : 104
Varsta : 34
Pai .. ala pe care l-a omorat , a murit , si el .. sta in inchisioare si il doare undeva Da, poate , nici chiar moarte , dar totusi..
O fi murit, dar nu mai suntem in epoca de piatra sa ne omoram oamenii. Sa stii ca in inchisoare nu e viata asa de frumoasa cum crezi tu, nu se ofera cazare si mancare gratuita ca daca ar fi asa s-ar duce toti nevoiasii...e viata grea. Sunt si prizonierii buni la ceva, fac munca in folosul comunitatii
DarkStar- Gold Member
Credite : 104
Varsta : 34
Cum a zis si razvan sunt aspre legiile !
Alex- Membru DesignART
Credite : 30
Varsta : 26
Nu mi se pare aspra deroc aceasta lege, e cea mai corecta.I-ai luat viata unui om, tu ce faci, platesti bani si timp pierdut(foarte putin) in puscarie.Pai ba baiatule, tu mai traiesti si dupa ce iesi si platesti, pe-ala il doare-n ... ca e mort si nu mai reinvie, degeaba stai tu in puscarie, viata lui a fost luata.Daca chiar iti place asa mult de el sa-i infigi una de-l omori, du-te si tu cu el ca sa poti s-o mai faci odata(DA, de parca ai mai putea...)
Cam asta gandesc cei cu creierul dezvoltat care-au facut aceasta lege, restul, sa-si dea cu parerea.Dar nu inteleg ce facem noi, ne dam cu parerea despre legile altora?
Cam asta gandesc cei cu creierul dezvoltat care-au facut aceasta lege, restul, sa-si dea cu parerea.Dar nu inteleg ce facem noi, ne dam cu parerea despre legile altora?
BaCk- Membru Onorific
Credite : 90
Varsta : 30
In primul rand legile lor sunt foarte , scuzati-ma ca folosesc acest termen 'stupide' , Legile cu pedeapsa cu moartea erau in epoca de piatra si in vestul salbatic...
O intoarcere radicala, imi pare rau de ei.
Au fost impuscati deja? sau mai dureaza?
Nu imi place deloc tara lor si a musulmanilor
Am citit pe un site ca In nu stiu ce an Musulmanii vor ataca Europa.. Si mai incolo in Europa nu va mai exista viata ... Dupa oameni vor fii clonati , dupa roboti ... Dupa nu va mai exista viata pe Terra ... Insa oamenii vor gasi alte locuri pentru a trai..
Dute ma de aici cand om intra in ei cu AK47 si cu M4A1 se alege prafu de ei
Nu fi tu asa sigur... Acolo sunt teroristi ... musulmanii aia ... Deci probabil noi cu m4a1 mai degraba insa dupa cum vad jandarmi fol ak47
Lasa-i ma cand o sa se inerveze tigani se lasa cu penal, o iau la fuga musulmani inapoi spre tara lor.
Nu sunt rasist cand spun despre tigani.
Nu sunt rasist cand spun despre tigani.
Ehe, nu mi se pare foarte aspru !
Dacă cineva ar face așa ceva cu un om drag al meu ( Doamne ferește ) aș accepta clar !
Dacă cineva ar face așa ceva cu un om drag al meu ( Doamne ferește ) aș accepta clar !
Nu merita asa ceva...
Tu iai dat viata?
Doar Dumnezeu sa ne omoare ar fi cool:D
Tu iai dat viata?
Doar Dumnezeu sa ne omoare ar fi cool:D
Ce mai reguli,nu mai prea exista mila in zilele noastre
astai viata reala in zilele noastre...navem ce face..daca as fi in locul jucatorilor alora...as da miliarde de dolari numa sa ma lase in viata
Viata este ce-a mai mare creatie alu Dumnezeu,parca asa era proverbu ala,dar uni il irosesc!Nici umpic de mila n-au pentru ei...
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum