Copil facand levitatie
+5
†Ana†
Mr.Ben
BoGdDy
BeHappy
Bogdanell ;x
9 participanți
Pagina 1 din 1
Re: Copil facand levitatie
Incredibil... nu am cuvinte... Oare poate fi real? Eu unul cred in chestii de acest gen, dar e uimitor..
Da, chiar este adevarat, picioarele pluteau, iar in jurul sau nu era nici un copac de care sa se fi atarnat :O
Mr.Ben- Gold Member
Credite : 167
Reputatie : 0
Varsta : 29
Eu as fi lesinat
Mr.Ben- Gold Member
Credite : 167
Reputatie : 0
Varsta : 29
wow super misto este adevarat?
Ultima editare efectuata de catre †Ana† in Sam Aug 20, 2011 4:47 am, editata de 1 ori
Ana , te rog sa comentezi in 5 cuvinte , si inceteaza sa mai psotezi doar pentru +1.
In legatura cu video-ul .. este adevarat.
In legatura cu video-ul .. este adevarat.
E ceva normal, no offence orice e posibil, vaţi gândit că poate nu levitează, mama ei controlează telekinezia şi ea a ridicat`o, oricum e cam imposibil pentru un copil să leviteze, asta înseamnă că îşi controlează 10+% din creer, ceea e cam imposibil, având forţă să îşi ridice corpul, la 20 ani ridica un bloc.
in locul barbatului as fi murit acolo de frica
Referitor la caine si la fetita...probabil ca ea si mama sa se plimbau in padura...si mr.incornatul(cred eu) a ridicato cumva(sau un spirit al padurii).Ei bine,animalele pot vedea ce noi nu putem vedea...si probabil ca a vazut ceea ce a ridicat acea fata
Referitor la caine si la fetita...probabil ca ea si mama sa se plimbau in padura...si mr.incornatul(cred eu) a ridicato cumva(sau un spirit al padurii).Ei bine,animalele pot vedea ce noi nu putem vedea...si probabil ca a vazut ceea ce a ridicat acea fata
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum