Web-Kings!
3 participanți
:: DesignART - Servicii :: Analiza Forumuri :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Web-Kings!
Nume forum: Web-Kings
Adresa(Link) forum: http://web-kings.talk-forums.com/
Nume Administrator: BeHappy
Categorie forum: Calculatoare & Internet
***Sunt de acord sa accept toate parerile celor ce imi analizeaza forumul !
Adresa(Link) forum: http://web-kings.talk-forums.com/
Nume Administrator: BeHappy
Categorie forum: Calculatoare & Internet
***Sunt de acord sa accept toate parerile celor ce imi analizeaza forumul !
Re: Web-Kings!
Prima impresie care mi-a venit in minte a fost (exista ceva mai slab?).Imi cer scuze ,dar bannerul,meniul,culorile tot ce tine de design lasa de dorit.Organizarea este buna, dar nu foarte buna.Originalitatea este la fel ca si pe alte forumuri (subiecte luate de pe diverse forumuri).Activitatea membrilor este slaba deoarece nu se dovedesc a fi prea activi.Activitatea generala este dezamagitoare "Avem 30 membri inregistrati", "Membrii nostri au postat un numar de 271 mesaje".
Sfaturile mele ar fi sa va ocupati mai mult de forum adica..sa veniti cu o noua infatisare,o noua organizare, sa incercati sa aveti subiecte/tutoriale etc.. facute de dvs. nu luate de pe alte forumuri si foarte important sa ii faceti pe membriii sa fie activi (sa posteze,sa intre pe forum cat mai des) etc.
Pana la urmatoarea revizuire eu va urez succes!
Sfaturile mele ar fi sa va ocupati mai mult de forum adica..sa veniti cu o noua infatisare,o noua organizare, sa incercati sa aveti subiecte/tutoriale etc.. facute de dvs. nu luate de pe alte forumuri si foarte important sa ii faceti pe membriii sa fie activi (sa posteze,sa intre pe forum cat mai des) etc.
Pana la urmatoarea revizuire eu va urez succes!
Ielex- Membru Onorific
Credite : 100
Reputatie : 0
Varsta : 104
Localizare : Oradea
Re: Web-Kings!
Ma crezi plagiator acuma sau ce zici???
Toate subiectele sunt alcatuite de mine. Si nu luate de pe alte forumuri.
Cat despre analizare, e prea tarziu ca deja lucrez la o alta tema si e in constructie...
Apropo: nici modelul nu l-ai respect..
Toate subiectele sunt alcatuite de mine. Si nu luate de pe alte forumuri.
Cat despre analizare, e prea tarziu ca deja lucrez la o alta tema si e in constructie...
Apropo: nici modelul nu l-ai respect..
:: DesignART - Servicii :: Analiza Forumuri :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum