Brush-land review
5 participanți
:: DesignART - Servicii :: Analiza Forumuri :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Brush-land review
Nume forum: Brush-land
Adresa(Link) forum: http://brush-land.co.cc/
Nume Administrator: Irian
Categorie forum: Design, graphic
***Sunt de acord sa accept toate parerile celor ce imi analizeaza forumul ! -
Adresa(Link) forum: http://brush-land.co.cc/
Nume Administrator: Irian
Categorie forum: Design, graphic
***Sunt de acord sa accept toate parerile celor ce imi analizeaza forumul ! -
Irian- Membru DesignART
Credite : 26
Reputatie : 0
Varsta : 28
Re: Brush-land review
General (Note: 10/10)
Grafica si Design (Note: 10/10)
Membri si Grupuri[staff] (Note: 6/10)
Activitatea Forumului (Note: 7/10)
Sfatul Analistului: - Va sfatuiesc sa va apucati de forum serios daca doriti asta. Forumul nu merita lasat balta, sau vandut. Nu dati la nimeni forumul. Dvs sunteti cel care mai poate face ceva. Incercati sa va aduceti membri pe forum prin yahoo sau skype. Organizati concursuri cu premii de genul reclama pe pagina de start timp de o luna pentru postatorul lunii. Inca o sugestie ar fi sa munciti la o alta tema, dupa care sa va auntati membrii despre schimbarea temei. Atunci membrii vor vedea ca forumul s-a schimbat radical, si asta o sa-i atraga - ceva nou si original. Sper ca v-am fost de folos. Numai bine!
- Prima impresie - Bravo, ai facut o treaba buna pentru a atrage vizitatorii sa se inregistreze. Posibil, ma voi inregistra si eu
- Categorii si Forumuri - Sunt bine aranjate. Felicitari, aici vei primi nota 10.
Grafica si Design (Note: 10/10)
- Banner - E un banner foarte frumos, chiar daca este sostificat se potriveste de minune.
- Bara de Navigare - Sunteti un geniu al imaginatiei. Aveti imaginatie foarte bogata si bara de navigare este superba.
- Icon-uri Categorii si Forumuri - Nu sunt chiar perfecte. Ar fi bine sa va creati altele.
- Footer - Dragut! Acea umbra imi place foarte mult. E o simpla umbra, insa se potriveste. Bravo!
Membri si Grupuri[staff] (Note: 6/10)
- Activitatea Membrilor - Nimeni pe forum? Cum? Incercati sa va aduceti forumul la activitatea pe care 100% o merita.
- Activitatea Staff-ului - La fel ca si cea a membrilor.
Activitatea Forumului (Note: 7/10)
- Numar de Mesaje - 1579, numarul mesajelor e bunicel. Insa ultimul timp procentul de postare scade.
- Numar de Membri - 78, nici nu mai stiu ce sa va recomand. Imi pare foarte rau ca v-ati dat batut. Este o vorba - spune doar DA! Fiti pozitivist.
- Membri ce aceeseaza forumul la interval de 99 ore - 24, lasa de dorit... Anuntati-va membrii despre evenimente importante petrecute pe forum.
Sfatul Analistului: - Va sfatuiesc sa va apucati de forum serios daca doriti asta. Forumul nu merita lasat balta, sau vandut. Nu dati la nimeni forumul. Dvs sunteti cel care mai poate face ceva. Incercati sa va aduceti membri pe forum prin yahoo sau skype. Organizati concursuri cu premii de genul reclama pe pagina de start timp de o luna pentru postatorul lunii. Inca o sugestie ar fi sa munciti la o alta tema, dupa care sa va auntati membrii despre schimbarea temei. Atunci membrii vor vedea ca forumul s-a schimbat radical, si asta o sa-i atraga - ceva nou si original. Sper ca v-am fost de folos. Numai bine!
thanks
can I have the code to post it on my forum?
can I have the code to post it on my forum?
Irian- Membru DesignART
What code? What you want to post it ?
Zeus- Administrator
Credite : 817
Reputatie : 6
Varsta : 29
I wanted to post that review in my forum...
but DONE
thanks
but DONE
thanks
Irian- Membru DesignART
Ma ce misto tema are ala pe forum ) se vede ca ii strain !
ShaReMan- Membru DesignART
Credite : 49
Varsta : 29
e frumos forumul
jakaa- Membru DesignART
Credite : 21
Varsta : 41
Localizare : Moldova Orhei