Tutorial - Atribute importante in CSS pe PhpBB2
+5
BODO
Aleku
[x]sTyL[e]
Kidutz
BeHappy
9 participanți
Pagina 1 din 1
Tutorial - Atribute importante in CSS pe PhpBB2
Tutorial - Atribute importante in CSS pe PhpBB2 |
Header [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Afisarea categoriilor [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Statistici [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Afisarea subiectelor [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Afisarea unui subiect [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Reply [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ***Daca intampinati probleme sau dificultati in realizarea acestui tutorial sa rugam sa postati in categoria [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
Tutorial realizat de BeHappy | DesignART ***Important ! Reproducerea si/sau copierea acestui tutorial NU este permisa fara acordul postatorului ! |
Ultima editare efectuata de catre BeHappy in Mar Iun 21, 2011 7:32 am, editata de 1 ori
Re: Tutorial - Atribute importante in CSS pe PhpBB2
Daca vine un incepator si citeste nu intelege nimic. Puteai in tutorial sa explici despre ce e tutorialu, cum folosim acele variabile.
BODO- Membru Onorific
Credite : 406
Reputatie : 0
Multumim de tutorial. Foar util, ar fi interesant unul si pentru phpbb3
Pentru un incepator, care vrea sa se descurce cat de cat pe platforma ForumGratuit, este bun tutorialul.
Eu de exemplu am invatat toate acele clase, plus multe altele
Felicitari pentru tutorial !
Eu de exemplu am invatat toate acele clase, plus multe altele
Felicitari pentru tutorial !
Mr.Ben- Gold Member
Credite : 167
Varsta : 29
Variabilele alea lea aflat cu Google Chrome.
BODO- Membru Onorific
Credite : 406
Nu le-am aflat cu google chrome, ci m-am uitat in template, e mai usor asa Plus, ca majoritatea din ele le stiam.
Foarte bun, nu pot sa zic ca si greu tutorial.Ce-ai scris tu acolo se afla cu Google Chrome foarte usor.Banuiesc ca asa le-ai aflat, nu?
BaCk- Membru Onorific
Credite : 90
Varsta : 30
Subiecte similare
» Tutorial - Personalizare Pop-UP de conexiune phpBB2 si punBB [Forumgratuit.ro]
» Video Tutorial - Orb
» Tutorial-Menu Bar
» Tutorial - CSS Vertical Navigation
» Tutorial-Border la avatar
» Video Tutorial - Orb
» Tutorial-Menu Bar
» Tutorial - CSS Vertical Navigation
» Tutorial-Border la avatar
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum