Analizare Propedia
3 participanți
:: DesignART - Servicii :: Analiza Forumuri :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Analizare Propedia
Nume forum: Propedia
Adresa(Link) forum: www.propedia.forumz.ro
Nume Administrator: A13xXx
Categorie forum:Diverse
***Sunt de acord sa accept toate parerile celor ce imi analizeaza forumul ! da -
Adresa(Link) forum: www.propedia.forumz.ro
Nume Administrator: A13xXx
Categorie forum:Diverse
***Sunt de acord sa accept toate parerile celor ce imi analizeaza forumul ! da -
Alex- Membru DesignART
Credite : 30
Reputatie : 0
Varsta : 26
Re: Analizare Propedia
Astept in continuare revizuirea !
Alex- Membru DesignART
Credite : 30
Varsta : 26
General (Note: 7/10)
Grafica si Design (Note: 8/10)
Membri si Grupuri[staff] (Note: 6/10)
Activitatea Forumului (Note: 7/10)
Sfatul Analistului: - Va sfatuiesc sa va apucati de forum serios daca doriti asta. Forumul nu merita lasat balta. Anuntati-va membrii despre evenimentele importante de pe forum. Organizati concursuri cu premii dorite de membri. Ceva ce membrii vor cu adevarat. Incurajati-va membrii sa intre pe forum si sa scrie mesaje. Dvs, insa, creati subiecte interesante si de folos membrilor. Forumul nu e rau. Schimbati-va putin tema. Index-ul este bun, dar in rest designul e nu cine stie ce...Si, apropo, grupul de super-moderatori stergeti-l! Succes!
- Prima impresie - Prima impresie e placuta, cu exceptia acelui radio. Ati mai vazut vreo data un forum profesional cu radio? Mie de exemplu imi canta muzica in calculator. E o mare prostie!
- Categorii si Forumuri - Sunt binisor aranjate, felicitari la acest capitol.
Grafica si Design (Note: 8/10)
- Banner - Pai, e un banner dragut. Dar nu prea se potriveste cu forumul.
- Bara de Navigare - Personalizati-o. E prea simpla. Cred ca aveti 2 variante. Sau inlocuiti textul cu imagini, sau o personalizati dupa un tutorial de pe acest forum.
- Icon-uri Categorii si Forumuri - O nota foarte slaba aici.
- Footer - Schimbati acea imagine cu una care sa se asorteze cu textul.
Membri si Grupuri[staff] (Note: 6/10)
- Activitatea Membrilor - Slaba de tot.
- Activitatea Staff-ului - Nici foarte buna, dar nici foarte slaba.
Activitatea Forumului (Note: 7/10)
- Numar de Mesaje - 1258, dar ultimul timp activitatea scade.
- Numar de Membri - 51, E cam mic, dar succes!
- Membri ce aceeseaza forumul la interval de 99 ore - 10, o sa va dau mai jos un sfat.
Sfatul Analistului: - Va sfatuiesc sa va apucati de forum serios daca doriti asta. Forumul nu merita lasat balta. Anuntati-va membrii despre evenimentele importante de pe forum. Organizati concursuri cu premii dorite de membri. Ceva ce membrii vor cu adevarat. Incurajati-va membrii sa intre pe forum si sa scrie mesaje. Dvs, insa, creati subiecte interesante si de folos membrilor. Forumul nu e rau. Schimbati-va putin tema. Index-ul este bun, dar in rest designul e nu cine stie ce...Si, apropo, grupul de super-moderatori stergeti-l! Succes!
Prima impresie este, cat de cat buna , dar nu pot spune inca este perfecta.Totusi culorile sunt interesante, dar putin obositoare ochiului uman.La organizare mai aveti de lucru la fel si la originalitate am gasit subiecte identice cu unele de pe alte forum-ului.Membrii staff-ului si utilizatorii sunt inactvi (ca si cum nu ar exista).Activitatea este foarte scazuta ceea ce nu ma incanta asta da dovada ca forumul nu are un continut interesant sau folositor.
Eu va sfatuiesc sa reorganizati forumul,sa veniti cu noi tutoriale,idei etc. (care nu se gasesc pe orice forum) ,un design mai placut si ...sa incercati sa va motivati utilizatorii sa activeze pe forum.
Pana la urmatoarea revizuire eu va urez succes!
Eu va sfatuiesc sa reorganizati forumul,sa veniti cu noi tutoriale,idei etc. (care nu se gasesc pe orice forum) ,un design mai placut si ...sa incercati sa va motivati utilizatorii sa activeze pe forum.
Pana la urmatoarea revizuire eu va urez succes!
Ielex- Membru Onorific
Credite : 100
Varsta : 104
Localizare : Oradea
:: DesignART - Servicii :: Analiza Forumuri :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum