Sunt noul Fondator
+11
Paul
Akky
Mr.Pagnel
TheRevenger
BoGdDy
The Godfather
Kocos
BaCk
Edge
Kidutz
Zeus
15 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Sunt noul Fondator
BODO are niște probleme personale și nu a vrut să dea forumul unui om necunoscut așa că mi la dat mie. În lipsă lui eu mă voi ocupă de forum și de plagiatori noștri cei de toate zilele care plagiază și virgulă pe care o scriem. Dacă aveți alte întrebări nu ezitați și intrebati-ma.
Zeus- Administrator
Credite : 817
Reputatie : 6
Varsta : 29
Re: Sunt noul Fondator
Mersi. O sa incerc sa continui ceea ce a inceput el.
Zeus- Administrator
Edge: logic ca erai dispus, cine nu ar fi dispus in ziua de azi pentru interes? TU HABAR n-ai sa-ti codezi o tema/ sa alegi o tema, ai fi furat tot ce e aici doar! Tocmai deaia forumul tau n-are succes CIUS :*
Stefan: Te felicit pentru ca esti noul fondator.Ma bucur ca n-ai renuntat definitiv la forumgratuit si consider ca o sa faci o treaba buna, dar, BODO o sa mai revina?
Stefan: Te felicit pentru ca esti noul fondator.Ma bucur ca n-ai renuntat definitiv la forumgratuit si consider ca o sa faci o treaba buna, dar, BODO o sa mai revina?
BaCk- Membru Onorific
Credite : 90
Reputatie : 0
Varsta : 30
Faţa de extraterestru...ce sa zic nu stiu sa codez o tema.Poate tu..Dar asta nu este probelma mea.Fiecare cu ce stie.Logic,daca eu cumparam forumul,nu ar mai fi fot nimic asa,m-am fi mutat aici.Si vezi cum vorbestu cu "Cius" deoarece eu nu am vorbit urat cu tine.
Nu mi-a zis nimic deocamdata. Poate ca da sau poate ca nu. Pana se va reintoarce va mai dura. Pana atunci ma voi asigura ca forumul nu va avea de suferit de pe urma asta.
Zeus- Administrator
hahaha sper sa faci si unele schimbari .. altfel imi iau talpasita de pe aici
Vizitato- Vizitator
Kocos nu-l vrea pe $tefan ca administrator.Ii zic si eu niste pacate d-alea: pacat, pacat, pacat, daca nu-ti convine, spune si te banez si ai plecat de-aici, inteles?
BaCk- Membru Onorific
Credite : 90
Varsta : 30
Kocos, supărarea ta se datorează warnului care ți l-am acordat. El nu a fost acordat din motive personale. Dacă nu țil ofeream eu țil oferea alt membru staff.Nerespectarea regulamentului duce la warn sau chiar ban.
Ohh, era mai bine să îl vândă unui străin nu? Străinul acela să facă ce vrea din acest forum. Kocos să stai liniștit că nu sunt fondator definitiv, Bodo se va întoarece în cele din urmă.
Dacă sunt autoritar asta nu înseamnă că sunt și persoană rea, asta îmi este rolul de a administra și modera întregul forum fără excepții.
Ohh, era mai bine să îl vândă unui străin nu? Străinul acela să facă ce vrea din acest forum. Kocos să stai liniștit că nu sunt fondator definitiv, Bodo se va întoarece în cele din urmă.
Dacă sunt autoritar asta nu înseamnă că sunt și persoană rea, asta îmi este rolul de a administra și modera întregul forum fără excepții.
Zeus- Administrator
Ma bucur ca esti noul fondator, sper ca acest forum sa ajunga mai mare ca vechiul tau forum
TheRevenger- Membru DesignART
Credite : 23
Varsta : 34
Localizare : Italia
Salutare,
Si eu ma bucur ca avem un nou fondator, dar problema acestui forum este ca nu are destui membri in staff.
Si eu ma bucur ca avem un nou fondator, dar problema acestui forum este ca nu are destui membri in staff.
Nu ne trebuie staff numeros ci staff serios.
Zeus- Administrator
Bravo, ma bucur ca nu sa dus forumul pe mana unuia care incepe sa-l foloseasca pentru reclama.
stie BODO de ce te-a ales pe tine.sper ca imi poti raspunde la cateva pm-uri asa cum facea bodo.
franta- Membru DesignART
Credite : 95
Varsta : 36
Dragi prieteni/colegi/dusmani pe forumul designart dragul nostru Bodo nu se va mai intoarce .
El mi-a oferit adresa fondatoare si din aceasta clipa voi avea acces total la forum.
El mi-a oferit adresa fondatoare si din aceasta clipa voi avea acces total la forum.
Zeus- Administrator
Nu stiu. Cred ca vrea sa isi deschida un alt forum.
Zeus- Administrator
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum