Tutorial - Sexy Social Pages
+7
Clik
m0Ney *
Mr.Pagnel
The Godfather
Dystroy
Aleku
Zeus
11 participanți
Pagina 1 din 1
Tutorial - Sexy Social Pages
Tutorial - Sexy Social Pages |
Sexy Socials Pages este un script format din coduri HTML,CSS si CSS3 ce realizeaza o serie de butoane catre paginile sociale (Facebook,Twitter,etc.) Spre deosebire de Sexy Bookmarks acest script nu ofera link-uri de sher (distribuire) ci doar directioneaza catre paginile dumenavoastra personale de socializare . Previzualizare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Instalare: -Putem introduce acest script pe pagina de start: PA => Afisare => Pagina de Start => Generalitati => Mesaj pe pagina de Start (Scriptul-ul va fi afisat DOAR pe pagina de start) -Sau puteti introduce scriptul intr-un Widget: PA => Module => Portal & Widget-uri => Gestionarea Widget-urilor Forumului => Creati un widget personalizat (scriptul va fi afisat pe toate paginile unde apar Widget-urile) ***Introduceti urmatorul cod in una din locatiile prezentate mai sus:
(#FACEBOOK,#TWITTER,si asa mai departe). Pentru a pozitiona dinamic,oriunde pe pagina,acest script trebuie sa introduceti urmatorul cod CSS,in continuarea celui de mai sus:
***In acest cod modificati doar valorile (200px si/sau 350px) ale atributelor: top (la ce distanta de partea de sus a forumului sa apara iconitele) right (incadrarea stanga-dreapta pe pagina) De exemplu daca atributului "top" ii dam valoarea 100px,imaginile vor fi afisate mai aproape de partea de sus a paginii. Pentru ca acest script sa functioneze corect,NU modificati nimic in afara de ceea ce am specificat mai sus ! Spor la treaba ! ***Acest tutorial,cat si codurile din el sunt create si apartin forumului DesignART ! Reproducerea sau modificarea acestuia nu sunt permise fara acordul nostru !*** - Pentru orice nelamurire legata de acest tutorial va rugam sa postati in sectiunea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
Tutorial realizat de BODO | DesignART ***Important ! Reproducerea si/sau copierea acestui tutorial NU este permisa fara acordul postatorului ! |
Ultima editare efectuata de catre BODO in Dum Mai 01, 2011 3:59 am, editata de 1 ori
Zeus- Administrator
Credite : 817
Reputatie : 6
Varsta : 29
Re: Tutorial - Sexy Social Pages
Un tutorial excelent,felicitari BODO.Am vazut ca deja sau implementat tutorialele tale pe multe forumuri,bravo !
Re: Tutorial - Sexy Social Pages
Un tutorial foarte bun și explicit.
Am avut câteva tentative de al folosi.
Am avut câteva tentative de al folosi.
Subiecte similare
» Tutorial - Vertical Sexy Rotate Social Pages
» Tutorial-Menu Bar
» Tutorial-Nivo Slider
» Tutorial Sexy Slider
» Tutorial-Vimeo Menu
» Tutorial-Menu Bar
» Tutorial-Nivo Slider