Analizare - Anime Color
5 participanți
:: DesignART - Servicii :: Analiza Forumuri :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Analizare - Anime Color
Nume forum: Anime Color
Adresa(Link) forum: http://anime-color.forumz.ro/
Nume Administrator:Akky
Categorie forum:Diverse
Tipul de revizuire:Simpla
***Sunt de acord sa accept toate parerile celor ce imi analizeaza forumul ! - da
Adresa(Link) forum: http://anime-color.forumz.ro/
Nume Administrator:Akky
Categorie forum:Diverse
Tipul de revizuire:Simpla
***Sunt de acord sa accept toate parerile celor ce imi analizeaza forumul ! - da
Re: Analizare - Anime Color
Design si aspect: 6/10
Organizarea forumurilor si a categoriilor: 4/10
Activitatea membrilor si a staff-ului: 6/10
Originalitate: 8/10
Modul de scriere corecta in limba romana: 9/10
Concluzii:
Primul lucru care mi-a venit in minte cand am vazut design-ul a fost "alta tema nu putea sa fie?". Culoarea aceia violet si culorile inchisa strica forumul. Tema care este respectiva pe forum nu se potriveste deloc cu activitatea si discutiile despre acel forum. Activitatea membrilo si staff-lui sunt in crestere, incercati sa cautati o tema mai reusit in special una pe al b sau verde pentru acel forum. Bafta in continuare cu forumul dumneavoastra.
Organizarea forumurilor si a categoriilor: 4/10
Originalitate: 8/10
Concluzii:
Primul lucru care mi-a venit in minte cand am vazut design-ul a fost "alta tema nu putea sa fie?". Culoarea aceia violet si culorile inchisa strica forumul. Tema care este respectiva pe forum nu se potriveste deloc cu activitatea si discutiile despre acel forum. Activitatea membrilo si staff-lui sunt in crestere, incercati sa cautati o tema mai reusit in special una pe al b sau verde pentru acel forum. Bafta in continuare cu forumul dumneavoastra.
Dj FoFo, va rugam sa nu mai moderaţi alţi membrii. Acest lucru este rezervat pentru staff.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Zeus- Administrator
Credite : 817
Reputatie : 6
Varsta : 29
Scuzati ca intervin , dar Sankez , eu nu cred FoFo a moderat acel membru , a cerut analiza acelui forum , iar FoFo si-a spus doar parerea.
Design si aspect: 4/10
Organizarea forumurilor si a categoriilor: 6/10
Originalitate: 9/10
Sugestie:
Va trebuie mai multa imaginatie , culoare .
Design si aspect: 4/10
Organizarea forumurilor si a categoriilor: 6/10
Originalitate: 9/10
Sugestie:
Va trebuie mai multa imaginatie , culoare .
roCk.leE , va rugam sa nu mai moderaţi alţi membrii. Acest lucru este rezervat pentru staff.
Analizare: Anime Color |
Design si aspect: 6/10 Organizarea forumurilor si a categoriilor: 7/10 Activitatea membrilor si a staff-ului: 8/10 Originalitate: 7/10 Modul de scriere corecta in limba romana: 9/10 Concluzii: In general temele de culoare neagra nu aduce vizitatori. La design ar trebui sa mai lucrati deoarece imi pare foarte cunoscut. La activitatea staff-ului si la scrierea corecta nu am vazut greseli de scriere, deci la acest capitol stati bine. Ar trebui sa faceti ceva in privinta temei pentru ca nu este foarte atragatoare. O tema nu trebuie sa aibe culoarea predominanta rosie deoarece este o culoare care oboseste vederea umana. Cam atat am avut de adaugat bafta incontinuare. Nota Generala: 7.40 |
Analizare realizata de Mr.Sankez | DesignART Data in care puteti face o noua analizare: 03.09.2011 |
Zeus- Administrator
Credite : 817
Reputatie : 6
Varsta : 29
:: DesignART - Servicii :: Analiza Forumuri :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum