[Subiect UNIC] Forumgratuit.ro
+16
Dystroy
Gassy
Edge
Paul
Romeo
Dj FoFo
Mr.Pagnel
Kocos
The Godfather
BaCk
[x]sTyL[e]
r8b3r7
Aleku
DarkStar
paull
Zeus
20 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: [Subiect UNIC] Forumgratuit.ro
Este o mare prostie,sa iti creezi forumuri pe platforma FG,din mai multe motive :
-Serviciile sunt (fail)
-Daca vad ceva,ce nu le convine iti inchid forumul.Adica tu te straduiesti sa iti fac un forum cat de cat populat,iar a doua zi "puf" forum off.
-Sunt mai multe motive....
Daca ma intrebati "de ce mai stau pe acesta platforma: va voi raspunde simplu de "plictiseala"
-Serviciile sunt (fail)
-Daca vad ceva,ce nu le convine iti inchid forumul.Adica tu te straduiesti sa iti fac un forum cat de cat populat,iar a doua zi "puf" forum off.
Daca ma intrebati "de ce mai stau pe acesta platforma: va voi raspunde simplu de "plictiseala"
pentru o platforma gratuita, serviciile sunt impecabile. Daca nu iti convine, du-te la mai bine unde costa bani in fiecare lunaDystroy a scris:Este o mare prostie,sa iti creezi forumuri pe platforma FG,din mai multe motive :
-Serviciile sunt (fail)
daca tu nu esti in stare sa respecti niste reguli, nu inseamna ca iti inchid ei forumul dupa cum le vine chefulDystroy a scris:-Daca vad ceva,ce nu le convine iti inchid forumul.Adica tu te straduiesti sa iti fac un forum cat de cat populat,iar a doua zi "puf" forum off.
niciunul nu are logicaDystroy a scris:
poti sa te joci supermario de plictiseala, nu trebuie sa stai pe forumgratuitDystroy a scris:
DarkStar- Gold Member
Credite : 104
Reputatie : 0
Varsta : 34
FoumGratuit Romania nu are Tehnicieni.Forumurile se starg de la celalte forumuri de suport(Forumotion/Forumactif si multe altele)-Daca vad ceva,ce nu le convine iti inchid forumul.Adica tu te straduiesti sa iti fac un forum cat de cat populat,iar a doua zi "puf" forum off.
Edge a scris:FoumGratuit Romania nu are Tehnicieni.Forumurile se starg de la celalte forumuri de suport(Forumotion/Forumactif si multe altele)-Daca vad ceva,ce nu le convine iti inchid forumul.Adica tu te straduiesti sa iti fac un forum cat de cat populat,iar a doua zi "puf" forum off.
cum adica se sterg de la celelalte forumuri de suport ? unde ai auzit tu asta , administratoru de pe forumul nostru de suport trimite la tehnicieni si ei sterg forumurile ....
[;x]sTyLe[;x] a scris:1. Fi multumit de serviciile pe care le ofera. Nu platesti bani pentru host , nu platesti bani pentru domeniu , pentru nimic. Daca doresti alt domeniu , nu ai decat sa-ti cumperi.
2. Daca vrei sa nu iti mai apara reclamele de la forumgratuit , plateste.
De ce aş fi mulţumit că nu plătesc bani pentru host? Nu oferă serviciu ftp, nu poţi parca domenii, nu poţi instala ce platformă vrei( phpBB,IPB,vBulletin ). In plus sunt extrem de foarte multe hosturi gratuite fără reclame, uptime 100% cu intreruperi foarte rar( dacă alegi totuşi o firmă cunoscută şi externă n-ai probleme ).
Deci, de ce ai alege ForumGratuit ?! Domenii de 4 ori mai scumpe, reclame de care scapi doar cu bani, nu oferă serviciu ftp, nu poţi instala vBulletin,IPB, phpBB( + sutele de update-uri ce le aduc cei de la phpBB la fiecare versiune nouă..adică e mereu ceva nou, au ajuns de la phpBB 2 la 3.0.9.. ).
Sau poate pentru securitate ? Ok oferă securitate pentru că nu ai ftp, există destule soluţii prin care poţi proteja şi un forum hostat.
Şi vă spun de acum pentru membrii ce vor intreba de ce folosesc ForumGratuit. Ei bine nu, nu folosesc. Doar activez pe forumuri create pe această platformă. Următorul forum va fi hostat.
» in plus, pe lângă faptul că sunt de 4 ori mai scumpe domeniile pot fi folosite doar pe ForumGratuit.
@DarkStar: defapt nu, se pot lua domenii .ro pe un an cu ~ 10€, dacă iei pe viaţă dai 30-40€ dar ai acte pt. el.
razvan, pe forumul de suport roman nu sunt tehnicieni asa ca nu ar fi corect sa invinuti staff-ul pentru asta. lexa a fost singurul tehnician candva...
gassy cred ca sunt de vreo 2 ani pe platforma asta , eu nu am invinuit nicodata staffu adica fac si eu ce pot insa se putea si mai bine
razvan a scris:gassy cred ca sunt de vreo 2 ani pe platforma asta , eu nu am invinuit nicodata staffu adica fac si eu ce pot insa se putea si mai bine
Am spus-o si o voi mai spune, situatia pe forumul de suport roman nu va fi niciodata ca pe forumurile de suport straine, asta din cauza comportamentului romanilor
DarkStar- Gold Member
Credite : 104
Reputatie : 0
Varsta : 34
DarkStar are foarte multa dreptate, totul este din cauza comportamentului romanului.
Ce vedeti pe forumul nostru de suport, dezordine totala, iar pe forumul englez, ordine, toti respecta regulamentul.
Ce vedeti pe forumul nostru de suport, dezordine totala, iar pe forumul englez, ordine, toti respecta regulamentul.
Eu am ales forumgratuit pentru ca e o platforma foarte usora si destul de usor in desing
Am ales ForumGratuit pentru ca...vroiam sa imi fac un forum si nu stiam alta platforma.
Mi se pare foarte ok... Servicii foarte bune, mai ales ca sunt free.
Mi se pare foarte ok... Servicii foarte bune, mai ales ca sunt free.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» [Subiect Unic] De ce ai ales Design Art?
» Criza financiara in Romania (SUBIECT UNIC)
» [Subiect UNIC] Activarea Chat-ului pe DesignART !
» [TOPIC UNIC] Intrebari legate de sectiunea pentru analizare
» [ForumGratuit]Muzica in semnatura
» Criza financiara in Romania (SUBIECT UNIC)
» [Subiect UNIC] Activarea Chat-ului pe DesignART !
» [TOPIC UNIC] Intrebari legate de sectiunea pentru analizare
» [ForumGratuit]Muzica in semnatura
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum