Cum punem un avatar defalut
+3
Edge
[x]sTyL[e]
Mr.Pagnel
7 participanți
:: DesignART - Resurse :: Tutoriale :: Alte Tutoriale
Pagina 1 din 1
Cum punem un avatar defalut
Cum punem un avatar defalut |
Buna ziua/seara/dimineata! Cum spune si titlul , acest tutorial va invata cum sa puneti un avatar defalut. Acest lucru se face din Panoul de Administrare. Intram in PA => Afisare => Avataruri => Galerie de avataruri => Administrarea avatarurilor. => Avatar de origine. Acolo introducem link-ul URL al imagini, de exemplu eu am pus aceasta imagine: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] O gama larga de avatare de acest fel gasiti [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Acesta a fost tutorialul ! Daca ai urmat intocmai pasii inseamna ca ai reusit ! Felicitari ! ***Acest tutorial apartine forumului DesignART ! Reproducerea sau modificarea acestuia nu sunt permise fara acordul nostru !*** |
Tutorial realizat de Mr.Pagnel | DesignART ***Important ! Reproducerea si/sau copierea acestui tutorial NU este permisa fara acordul postatorului ! |
Ultima editare efectuata de catre Mr.Pagnel in Lun Sept 05, 2011 12:06 am, editata de 1 ori
Re: Cum punem un avatar defalut
Edge, sincer nu stiam.
Acea imagine o folosesc eu pe forum ca avatar defalut si de aceea am pus-o.
Acea imagine o folosesc eu pe forum ca avatar defalut si de aceea am pus-o.
Re: Cum punem un avatar defalut
E bun pentru începători...Dar dacă te joci puţin prin Panou Administrare afli multe opţiuni
Subiecte similare
» Border La Avatar
» Tutorial-Border la avatar
» CSS - Border la avatar phpBB3
» Video Tutorial - Photoshop-Elegant Avatar
» Tutorial-Border la avatar
» CSS - Border la avatar phpBB3
» Video Tutorial - Photoshop-Elegant Avatar
:: DesignART - Resurse :: Tutoriale :: Alte Tutoriale
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum