Porcul mutant
4 participanți
Pagina 1 din 1
Porcul mutant
Fermierii dintr-o comuna din Guatemala cred ca au fost vizitati de extraterestrii dupa ce un porc extrem de desfigurat s-a nascut in ultima zi a lui august.
Porcusorul, descris ca avand puternice trasaturi umane, s-a nascut in aceeasi seara in care mai multe lumini ciudate au fost remarcate pe cer.
Chiar daca multi localnici cred in implicarea extraterestrilor in aparitia ciudatei creaturi, altii dau vina pe poluarea din zona sau pe o problema genetica.
Pana una alta, porcusorul primeste mult mai multa atentie decat toti ceilalti 10 fratiori ai sai chiar daca este vazut drept "cel mai urata porc" pe care Guatemala l-a vazut vreodata.
Parerea mea:
Eu cred ca nu aveau extraterestii alta treaba decat sa intrtina realii (ceznurat 18+) cu porcii.Se poate sa fie o simpla problema genetica.
Re: Porcul mutant
Este foarte adevarat.Dar ce vedeti atat de ciudat?O simpla mutatie genetica,care pote sa fie o problema a "tatalui" procului.
Ultima editare efectuata de catre Edge in Vin Sept 02, 2011 6:42 am, editata de 1 ori
Re: Porcul mutant
Trimite Basescu Mesaj la Obama..si trimite Obama S.W.A.T sa ii aresteze si sa ii aduca in Romania pentru arest preventiv.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum