Analizare ProAim
5 participanți
:: DesignART - Servicii :: Analiza Forumuri :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Analizare ProAim
Nume forum: ProAim
Adresa(Link) forum: http://proaim.wow3.info
Nume Administrator: BlacKNBlu (eu)
Categorie forum: Jocuri & RPG
Tipul de revizuire: Complexa
***Sunt de acord sa accept toate parerile celor ce imi analizeaza forumul ! - Da
Adresa(Link) forum: http://proaim.wow3.info
Nume Administrator: BlacKNBlu (eu)
Categorie forum: Jocuri & RPG
Tipul de revizuire: Complexa
***Sunt de acord sa accept toate parerile celor ce imi analizeaza forumul ! - Da
Re: Analizare ProAim
ANALIZARE PROAIM
General (Note: 8/10)
Grafica si Design (Note: 7/10)
Membri si Grupuri[staff] (Note: 7/10)
General (Note: 8/10)
- Prima impresie - 7/10
Cam slabut forumul, ma asteptam la ceva mai bun. Tema forumului ar fi putut arata mai bine daca ar fi fost nitel personalizata. - Categorii si Forumuri - 9/10
Organizarea este ok, categoriile nu sunt dezordonate si au o structura dupa parerea mea buna. - Modul de scriere corecta in limba romana - 8/10
In topicurile verificate de mine reisese ca nu stati rau la capitorul scriere corecta in limba romana. Nota 8 ar fi cea mai potrivita pentru acest forum.
Grafica si Design (Note: 7/10)
- Originalitatea temei - 6/10
Tema are un design scazut deoarece tema nu este aproape deloc personalizata. - Icon-uri Categorii si Forumuri -
Iconurile categoriilor si forumurilor au o asemanare cu alte forumuri hostate pe aceasta platforma. - Culorile temei - 8/10
Culorile temei sunt ok, dar bannerul acela de sus strica tot aspectul temei. - Sigla/Logo - 9/10
Logo-ul mi-a placut cel mai mult, adica efectul respectiv. Daca ati fi personalizat cate ceva nota forumului ar fi fost mai mare.
Membri si Grupuri[staff] (Note: 7/10)
- Activitatea Membrilor - 7/10
Membri posteaza, sunt activi, dar mai rar vezi ca posteaza periodic. - Activitatea Staff-ului - 8/10
Staff-ul are activitate buna, dar daca ar putea sa nu mai vorbeasca in limbaj de chat ar fi perfect.
Nota Generala: 7.75
Zeus- Administrator
Credite : 817
Reputatie : 6
Varsta : 29
Multumesc mult Mr.Sankez , nu stiu ce banner sa pun nu am imaginatie , cat despre staff , nu pot sa ii "dresez" sa nu mai scrie in limbaj de chat
Obserc ca aveti un numar destul de mare de membri pe forum,si va puteti alege staff.Si da,nu ii pueti dresa,dar ii pueti obliga.Un forum care se respecta,trebuie sa aiba si un staff bun.
Sfatul meu:Alegeti cu atentie staff-ul si realizati un regulament mai strict,pentru ca ei sa il respecte!
Sfatul meu:Alegeti cu atentie staff-ul si realizati un regulament mai strict,pentru ca ei sa il respecte!
Buna ziua !
Pentru forum v-ar trebui un regulament al staff-ului, dar ca sa ajunga in staff trebuie respectat un regulament general al forumului, cea ce nu fac. Atunci de ce ii mai bagati in staff ?
Baner-ul nu este cine stie ce.
Membri inregistrati sunt destui de multi, dar degeaba, ca in 99 de ore se conecteaza doar 8.
Staff-ul posteaza 25 de posturi pe an si asta e activitatea forumului.
In rest este bine.
O zi placuta !
Pentru forum v-ar trebui un regulament al staff-ului, dar ca sa ajunga in staff trebuie respectat un regulament general al forumului, cea ce nu fac. Atunci de ce ii mai bagati in staff ?
Baner-ul nu este cine stie ce.
Membri inregistrati sunt destui de multi, dar degeaba, ca in 99 de ore se conecteaza doar 8.
Staff-ul posteaza 25 de posturi pe an si asta e activitatea forumului.
In rest este bine.
O zi placuta !
:: DesignART - Servicii :: Analiza Forumuri :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum