Bine ai venit pe DesignART !
-Forumul DesignART ofera servicii gratuite in domeniile Graphic Design si Coding !
-Pentru a beneficia de aceste servicii trebuie doar sa va INREGISTRATI si/sau sa va CONECTATI
-Innainte de a incepe sa postati,va sfatuim sa cititi REGULAMENTUL forumului !

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bine ai venit pe DesignART !
-Forumul DesignART ofera servicii gratuite in domeniile Graphic Design si Coding !
-Pentru a beneficia de aceste servicii trebuie doar sa va INREGISTRATI si/sau sa va CONECTATI
-Innainte de a incepe sa postati,va sfatuim sa cititi REGULAMENTUL forumului !
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Analizare ProAim

5 participanți

In jos

Topic Rezolvat Analizare ProAim

Mesaj Scris de Kocos Mier Iul 20, 2011 3:50 am

Nume forum: ProAim
Adresa(Link) forum: http://proaim.wow3.info
Nume Administrator: HoTeL 666
Categorie forum: Jocuri & RPG
Tipul de revizuire: Simpla..
***Sunt de acord sa accept toate parerile celor ce imi analizeaza forumul ! -
Kocos
Kocos
Gold Member
Gold Member

Mesaje Mesaje : 354
Credite Credite : 166
Reputatie : 3
Varsta Varsta : 28
Localizare Localizare : Arad

http://proaim.wow3.info

Sus In jos

Topic Rezolvat Re: Analizare ProAim

Mesaj Scris de Kidutz Mier Iul 20, 2011 6:13 am

General (Note: 7/10)

• Prima impresie - La prima vedere, forumul dvs. este placut, insa ar trebui sa puneti un banner. Nu inteleg scopul acelor iconite cu trimitere la diferite site-uri de socializare, atata vreme cat nici macar nu folositi toate acele site-uri. Ar trebui scoase.
  • Categorii si forumuri - Sunt bine facute pentru un forum de jocuri.

Grafica si Design (Note: 6/10)

• Banner - Ar fi necesar sa puneti un banner personalizat pentru a atrage mai multi membrii.
  • Bara de navigare - Este cea de la tema, insa ar fi potrivit sa o faceti vizibila pe toata si pentru vizitatori.
  • Icon-uri Categorii si Forumuri - O nota foarte mica, deoarece sunt prea mari si nu chiar bine alese.
  • Footer - Nimic neobisnuit, arata bine cum este.

Membri si Grupuri[staff] (Note: 6/10)

• Activitatea Membrilor - Este buna, diferenta dintre membrii si mesaje este una considerabila, ceea ce e bine.
  • Activitatea Staff-ului - Nici foarte buna, dar nici foarte slaba.

Activitate (Note: 5/10)

• Numar de Mesaje - 942, binisor, tinand cont ca aveti putini membrii.
  • Numar de Membri - 58, E cam mic, dar succes!
  • Membri ce aceeseaza forumul la interval de 24 ore - 4, nu stati prea bine.

Sfatul Analistului

• Va sfatuiesc sa va apucati de forum serios daca doriti asta. Ca sa puteti avea succses cu forumul trebuie sa cautati si voi membrii, nu doar sa asteptati sa vina ei la voi. Trebuie sa organizati concursuri cu premii interesante, sa va incurajati membrii sa se inscrie pe forum, sa posteze mesaje si sa ajute la dezvoltarea lui. Ca membrii sa fie activi, posand mesaje, trebuie ca dvs. sa creati subiecte interesante, pe gustul lor, in care ei isi pot da cu parerea. Forumul poate avea succes daca ii schimbati putin tema, incercati sa o faceti mai atragatoare, profesionista care sa fie usor de folosit. Design-ul actual nu este potrivit pentru un forum de jocuri. Potrivita ar fi o tema inchisa la culoare cu un banner la obiect si niste icon-uri la categorii mai mici. Ar trebui sa scrieti mai corect si sa lasati limba engleaza daca nu o stapaniti foarte bine, incercati sa folositi limba romana in locul acesteia. Si nu uitati sa stergeti grupul S.Moderatori, este aiurea, deja aveti grupul Moderatori. Succes!
Kidutz
Kidutz
Gold Member
Gold Member

Mesaje Mesaje : 111
Credite Credite : 137
Reputatie : 0
Localizare Localizare : Constanta

http://www.counterzone.forum.st

Sus In jos

Mesaj Scris de Kocos Mier Iul 20, 2011 6:32 am

Multumesc ! Banner aveam insa l-am sters din greseala , insa avand in vedere ca forumul a fost lasat de isbelstie timp de cateva luni bune . Acum 2 zile m-am reapucat de el
Kocos
Kocos
Gold Member
Gold Member

Sus In jos

Mesaj Scris de Zeus Mier Iul 20, 2011 10:25 pm

Kidutz, va rugăm să respectați noul model pentru o analizare simplă sau complexă.
Mulțumesc pentru înțelegere!
Zeus
Zeus
Administrator
Administrator

Mesaje Mesaje : 610
Credite Credite : 817
Reputatie : 6
Varsta Varsta : 29

Sus In jos

Mesaj Scris de BaCk Mier Iul 20, 2011 10:40 pm

La prima vedere a forumului mi-am spus: asta este tema? Este exact tema de-a facut-o BODO, nimic modificat, nici macar BANNERUL.Este normal asa, nu? Sa nu modifici nimic.Crede-ma, nota mea ar fi sub 6 la acest capitol, dar nu spun nimic.

Categoriile si forumurile sunt foarte prost asezate.Este ceva de genul: categorie counter strike, categorie metin, categorie diverse, categorie counter strike+metin.NU asa se face.Uneste tot ce este de counter strike in una, tot ce e de metin in una!

La banner fara comentarii, lui BODO i-a iesit, dar pentru ca l-ai pastrat tot pe-ala, mai bine sterge tema daca nu stii sa modifici bannerul Wink Te-as sugera sa citesti cateva tutoriale pentru a face texte frumoase in photoshop si fa-ti unul.

Bara de navigare - fara comentarii, alt lucru care nu-mi place.Ai pastrat bara de la tema si nici macar nu i-ai reparat acel "bug", nu stiu daca este peste tot, dar la mine e.Nu se duce din stanga pana in dreapta pe tot ecranul, vai da ce-mi place, ce mult ti-a luat forumul sa-l faci.1 ora?

Icon-uri Categorii si Forumuri - inca ceva foarte urat.In primul rand, ce duce de la frumos la normal este ca se repeta.Ce duce de la normal la GROAZNIC este marimea lor.Ce duce de la GROAZNIC la CEL MAI GROAZNIC este alegerea lor(unele nu sugereaza titlul categoriei)

Footer - multumesc Doamne! Insfarsit vazui ceva frumos in tema.Te felicit.

Activitatea Membrilor este una destul de buna, ce sa zic.Pentru 62 de membrii ar trebui sa aveti si peste 1500 de mesaje, dar, daca nu stiti sa-i motivati, este alta
treaba.

Activitatea staffului pot sa zic doar CEA MAI PROASTA.Nu stau eu sa-ti iau subiectele la rand ca sa vad cate mesaje are stafful, permite vizitatorilor sa-ti vada grupurile, sau de ce ai vrut analiza? Invata ce e aia Wink NU pot sa comentez nimic care te ajuta din VINA TA ca nu pot sa le vad...

Numarul de mesaje este de 944, cel mai indicat pentru atatia membrii este de la 1500 in sus.

Numarul de membrii este de 62.Destul de bine.

Daca ma uit la membrii conectati in ultimele 99 de ore, aveti 10.Ceea ce arata ca nu va meritati cei 62 de membrii, ar trebui peste 20 sa fie on-line in 99 de ore.

Sfatul meu: motivati-va membrii sa fie activi.Schimbati designul.Lasati-va de ales teme care stiti ca nu puteti sa modificati nici macar bannerul.Editati tema daca nu vreti sa renuntati.Tine-ti cont de ce-am scris mai sus, am spus doar adevarul.Nu ma ascund cu faze de genul: "foarte bine, felicitari, se putea si mai bine" si eu in gandul meu "de ce Doamne trebui sa vad acest forum?".Mi-am spus parerea, pare dura, dar e parerea mea.
BaCk
BaCk
Membru Onorific
Membru Onorific

Mesaje Mesaje : 90
Credite Credite : 90
Varsta Varsta : 30

Sus In jos

Mesaj Scris de Bytu Dum Iul 24, 2011 6:28 am

tare
Bytu
Bytu
Membru Nou
Membru Nou

Mesaje Mesaje : 5
Credite Credite : 7

Sus In jos

Mesaj Scris de Zeus Dum Iul 24, 2011 7:27 am

Bytu, va rugam sa comentati in minim 3 cuvinte.
=>Warn pentru spam in primu mesaj
Zeus
Zeus
Administrator
Administrator

Mesaje Mesaje : 610
Credite Credite : 817
Reputatie : 6

Sus In jos

Mesaj Scris de Kocos Dum Iul 24, 2011 9:35 am

Ma rog , parca ai putea face tu unul mai bun ... Din cauza unui adminstrator care nu stiu cine ma pus sa il pun mi-a sters toate categoriile ...

Mersi Kidutz la tine Back nu am pentru ce analiza era deja facuta tu ai facut pentru un mesaj in plus
Kocos
Kocos
Gold Member
Gold Member

Sus In jos

Mesaj Scris de BaCk Lun Iul 25, 2011 5:32 am

kocos, eu zic sa nu-mi cauti bete-n roate ca nu poti.Le-am ars pe toate, vrei sa te ard si pe tine? Am dreptul de-a analiza si eu, dar nu de-a da note.Un singur mesaj sa mai postezi in care dai dovada de ura fata de-un alt membru/de mine si stefan are de ales: ori eu, ori tu.
BaCk
BaCk
Membru Onorific
Membru Onorific

Mesaje Mesaje : 90
Credite Credite : 90
Varsta Varsta : 30

Sus In jos

Mesaj Scris de Zeus Lun Iul 25, 2011 5:38 am

ARHIVAT***