Tutorial - DesignART Elegant Boxes
+13
Clik
m0Ney *
Mr.Pagnel
The Godfather
Dystroy
Andrey
pxp.n0limit
Kidutz
BODO
BaCk
[x]sTyL[e]
Aleku
Zeus
17 participanți
Pagina 1 din 1
Tutorial - DesignART Elegant Boxes
DesignART Elegant Boxes |
Salutare tuturor ! In acest tutorial va voi arata cum puteti crea 3 chenare pentru mesajele de pe pagina de start si nu numai ! Previzualizare LIVE:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Pentru a simplifica inserarea acestor chenare pe forumurile voastre o sa le introducem pe pagina de start. 1.Introduceti unul sau toate codurile de mai jos in: PA => Afisare => Pagina de Start => Generalitati => Mesaj pe pagina de start Warning-Box
2.Introduceti urmatorul cod in: PA => Afisare => Imagini si Culori => Culori => Foaie de stil CSS => CSS
Cam asta a fost tot ! Sper ca va placut acest tutorial ! Multumiri site-ului [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Pentru orice nelamurire legata de acest tutorial va rugam sa postati in sectiunea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
Tutorial realizat de BODO | DesignART ***Important ! Reproducerea si/sau copierea acestui tutorial NU este permisa fara acordul postatorului ! |
- Atașamente
Ultima editare efectuata de catre BODO in Mar Iun 07, 2011 4:00 am, editata de 3 ori
Zeus- Administrator
Credite : 817
Reputatie : 6
Varsta : 29
Re: Tutorial - DesignART Elegant Boxes
foarte frumoase, felicitari. Imi place ca i-ai postat sursa ( adica multumirile )
Deci tu ce ai facut doar ai schimbat niste culori + asta nu ar merge la tutoriale ci la coduri mai exact
Vizitato- Vizitator
Macar cineva se mai oboseste sa faca alte tabele inafara de cele ale lui AlexandruMiron, felicitari.
BaCk- Membru Onorific
Credite : 90
Reputatie : 0
Varsta : 30
Sincer nu imi plac acele tabele create de Alexandru Miron, dar acestea sunt dragute si cred ca le voi utiliza pe forumul meu.
BODO- Membru Onorific
Credite : 406
Zeus- Administrator
Astea nu sunt nici pentru tutoriale nici pentru coduri, sunt pentru mai mult pentru anunturi.razvan a scris:Deci tu ce ai facut doar ai schimbat niste culori + asta nu ar merge la tutoriale ci la coduri mai exact
Foarte frumoase, imi plac creatiile tale
sunt gen alea ale lui motanel
pxp.n0limit- Membru Nou
Credite : 4
Varsta : 33
pxp.n0limit , daca citeai toate comentarii acestui subiect nu mai postai si tu inca unul la fel de penibil !
Zeus- Administrator
dar nu merge
Andrey- Membru DesignART
Credite : 20
Varsta : 41
BODO !Iti multumesc personal,pentru acest tutorial mia fost de mare ajutor !Felicitari
Este foarte frumoasă previzualizarea.
Nu știu ceilalți, dar mie, mi se pare bestial !
Nu știu ceilalți, dar mie, mi se pare bestial !
Din cate am observat la versiunile phbb2 nu merge(nu se intelege scrisul),dar daca ii schimbi background la Info-Box si la Download-Box cu cel de la Warning-Box se vede super !
Bravo !
Bravo !
In curand o sa scot si eu 3 casute din acestea, sper sa va placa.
Subiecte similare
» Tutorial - DesignART Elegant Slideshow
» Tutorial - Elegant DesignART Widget Menu
» Tutorial-Menu Bar
» Ma prezint si eu pe DesignART
» DesignArt-Lumea animalelor
» Tutorial - Elegant DesignART Widget Menu
» Tutorial-Menu Bar
» Ma prezint si eu pe DesignART
» DesignArt-Lumea animalelor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: