Tutorial - DesignART Elegant Slideshow
+14
Paul
Clik
m0Ney *
Mr.Pagnel
Dj FoFo
The Godfather
Edge
V1ruS
Venom
Mr.Ben
[x]sTyL[e]
sowy
BaCk
Zeus
18 participanți
Pagina 1 din 1
Tutorial - DesignART Elegant Slideshow
Tutorial - DesignART Elegant Slideshow |
Salutare tuturor !In incercarea noastra de a va oferi tot timpul ceva nou si original am reusit sa creez pentru voi un Slideshow foarte practic,cu un design atragator si usor de folosit, disponibil in 3 culori ! Previzualizare Live: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] -Cum realizam acest Slideshow : 1.Introduceti urmatoarele coduri in locatia unde doriti sa apara Slideshow-ul (Mesaj pe pagina de start,pagina HTML,etc.) -Structura HTML:
-Codurile Javascript (comprimate pentru o utilizare ma usoara)
-Structurile CSS pentru cele 3 culori ale Slideshow-ului: --Slideshow-ul BLUE (albastru):
--Slideshow-ul GREEN (verde):
--Slideshow-ul GRAY (gri):
In final pagina voastra trebuie sa contina: Structura HTML,Codurile Javascript si UNA (NU TOATE 3) din Structurile CSS,la alegere in functie de culoarea dorita ! ***Pentru a folosi LEGAL acest Slideshow si din RESPECT pentru munca noastra, NU eliminati textul 'DesignART.forumhit.ro' din partea de jos a Slideshow-ului ! Multumesc ! Sper ca va placut acest tutorial! Bafta ! ***Daca intampinati probleme sau dificultati in realizarea acestui tutorial sa rugam sa postati in categoria [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
Tutorial realizat de BODO | DesignART ***Important ! Reproducerea si/sau copierea acestui tutorial NU este permisa fara acordul postatorului ! |
Zeus- Administrator
Credite : 817
Reputatie : 6
Varsta : 29
Re: Tutorial - DesignART Elegant Slideshow
Un tutorial excelent.Multumesc BODO pentru coduri si tutorial, am sa le folosesc, imi folosesc putin imaginatia la titluri si continut si sunt perfecte!
BaCk- Membru Onorific
Credite : 90
Reputatie : 0
Varsta : 30
Mama :@:@:@ ce tare :X:X Felicitari Bodo Fain tineo tot asa :X
Il ador, mersi mult BODO
Mr.Ben- Gold Member
Credite : 167
Da chiar foarte tari. Mersi!
Venom- Membru DesignART
Credite : 24
Varsta : 34
Super smechere :X:X imi plac foarte mult
V1ruS- Membru Nou
Credite : 8
Varsta : 28
- Cod:
Pentru a folosi LEGAL acest Slideshow si din RESPECT pentru munca noastra, NU eliminati textul 'DesignART.forumhit.ro' din partea de jos a Slideshow-ului !
Ce atata respect...daca ai respect nu pui numele tau..si (c) Design ART.
Asta nu te supara BODO este reclama fortata,pentru ca acel slide show a iesit foarte bine..multi o sa-l foloseasca.Daca atat de interesant este sa iti faci rost de usei,treaba ta.Sigur nu sunt singurul care gandeste asa.Poate o sa iau warn,poate bban.dar asat gandesc eu.
Daca el l-a creat, este treaba lui ce pune , nu este treaba ta. Isi atrage userii cum vrea , asta nu te priveste pe tine. Daca asa gandesti tu , ar trebui sa mai cresti
Edit : @ BaCk , conform conditiilor de utilizare a forumurilor pe platforma forumgratuit , forumul va fi sters , conform legii se poate ajunge la amenda.
Edit : @ BaCk , conform conditiilor de utilizare a forumurilor pe platforma forumgratuit , forumul va fi sters , conform legii se poate ajunge la amenda.
Ultima editare efectuata de catre [x]sTyL[e] in Mar Iul 05, 2011 5:31 am, editata de 2 ori
Si gandesti prost.Acela este un copyright.Daca elimini copyrightul, conform legii dreptului de autor, forumul tau e sters si chiar asa va fi.
BaCk- Membru Onorific
Edge , eu am creeat acel slide si il ofer GRATUIT ! Singura conditie este sa se pastreze numele forumului acolo,pentru ca dupa munca depusa am si eu de castigat cativa membri poate ! Daca doresti sa folosesti acel Slideshow FARA numele forumului acolo trebuie sa platesti ! Daca vrei asta spune-mi si am sa fixez un pret in EURO pentru scoaterea copyright-ului !
Zeus- Administrator
BODO, tu ce alegi, banii in schimbul oamenilor nu? Copyrightul este acolo si daca il dai pe bani, nu e munca acelui om, meritele trebuie sa-ti fie recunoscute indiferent daca iti da 1 euro sau un catralion de euro.
BaCk- Membru Onorific
BaCk , m-ai inteles gresit ! Daca vroiam bani, NU deschideam un Forum Gratui si NU ofeream gratis toata munca mea ! Prin acel mesaj doar i-am raspuns omului pentru ca era foarte revoltat in privinta acelui text !
Zeus- Administrator
Ok,imi pare rau,voi lasa acolo copyrightul..
Oricum apreciez ca nu mi-ati dat ban/warn.
Recunosc,am fost cam nesimtit la acel mesaj.
Oricum apreciez ca nu mi-ati dat ban/warn.
Recunosc,am fost cam nesimtit la acel mesaj.
frumos slideshow-ul//
daca avea si un efect de digitalizare era super!!
daca avea si un efect de digitalizare era super!!
Foarte bun codul.Multumesc sankez si imi place la nebunie designul
Subiecte similare
» Tutorial - DesignART Elegant Boxes
» Tutorial - Elegant DesignART Widget Menu
» Tutorial-Menu Bar
» Ma prezint si eu pe DesignART
» DesignArt-Lumea animalelor
» Tutorial - Elegant DesignART Widget Menu
» Tutorial-Menu Bar
» Ma prezint si eu pe DesignART
» DesignArt-Lumea animalelor